ULTIMĂ ORĂ: 7 mașini cu 20 de persoane, blocate în nămeți la Măicănești

0
527

UPDATE: Echipele de salvatori au reușit să răzbată pe DN 23, la Măicănești, ;i s[ deblocheze mașinile rămase în nămeți.

Un număr de 7 autoturisme cu circa 20 de persoane sunt blocate în nămeți pe DN 23 , la Măicănești, în județul Vrancea, în zonă, pentru salvarea oamenilor, au pornit mai multe utilaje de la SVSU și de la administratorul drumului.

În județul Vrancea, duminică seară, sunt închise 2 drumuri naţionale şi 4 drumuri judeţene, astfel: DN 2 N Bogza – Dumbraveni, DN 23 B Măicăneşti – Ciorăşti. De asemenea, drumul DN 2 (E85) este închis, începând cu ora 14.00, pentru tranzit către judeţul Buzău, fiind deschis doar pentru deplasări pe raza judeţului Vrancea.

Drumuri judeţene închise: DJ 202 F Băleşti – Mihălceni – km 1 – 3, începând cu ora 11.30, DJ 204 B Tătăranu – Măicăneşti, începând cu ora 11.30, DJ 2052R DN2 – Cotesti, începand cu ora 15.00 iar un alt drum judeţean este blocat: DJ 204 P – pe sectorul DN 2N – Gugeşti. O problemă punctuală s-a înregistrat pe DJ 205 C între Goleşti – Cârligele în cursul dimineţii, însă acest sector de drum  a fost deblocat operativ.   

drumuri inchise vrancea ora 15 30 - ULTIMĂ ORĂ: 7 mașini cu 20 de persoane, blocate în nămeți la Măicănești

La ora transmiterii acestei știri, doar locuitorii din satul Iugani, comuna Bogheşti şi din satele comunei Tănăsoaia, mai sunt nealimentați cu curent electric.

În Vrancea, până la ora 16.00 s-au înregistrat 21 autovehicule care au rămas blocate în zăpadă, 45 de persoane fiind salvate, în total, în urma intervenţiei utilajelor de deszăpezire.

“În acest moment, se află în teren şi intervin în sprijinul autorităţilor administraţiei publice locale şi populaţiei din zonele afectate peste 420 de efective cu peste 200 mijloace, dintre care aproximativ 330 din cadrul Ministerului Afacerilor Interne. Deoarece au fost instituite filtre de IPJ Vrancea pentru restricţionarea traficului autovehiculelor care intenţionau să tranziteze judeţul Vrancea către Buzău, autorităţile publice locale, în colaborare cu inspectoratul pentru situaţii de urgenţă, au pregătit ceai cald pentru a fi distribuit celor care au staţionat temporar în aceste puncte din Focşani şi Adjud”,  transmit reprezentanții ISU Vrancea.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here