86 de persoane pentru posturile libere de la DSP Vrancea. Urmează interviul

0
489

Direcția de Sănătate Publică Vrancea a afișat lista candidaților înscriși pentru posturile scoase la concurs. Deși contractele de muncă este doar pentru o perioadă determinată, de 6 luni, nu mai puțin de 86 de persoane și-au depus dosarele de înscriere și urmează a participa la prima și unica probă: interviul.

Interviul va avea loc la sediul Direcției de Sănătate Publică Vrancea din Focșani, B-dul Gării nr. 14 , pe data de 21.04.2020 începând cu ora 9.00, candidații urmând a fi contactați telefonic spre a li se comunica ora la care trebuie să se prezinte.

Având în vedere necesitatea respectării măsurilor de protecție impuse de starea de urgență, rugăm candidații să se prezinte la ora care le va fi comunicată. De asemenea rugăm candidații să poarte echipament de protecție respectiv mască și mănuși”, a transmis DSP Vrancea.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.