FOTO: Georgiana Isac, elevă la liceul “Ioan Slavici” din Panciu a fost aleasă Miss Boboc 2015

0
569

1 - FOTO: Georgiana Isac, elevă la liceul "Ioan Slavici" din Panciu a fost aleasă Miss Boboc 2015

Liceul Teoretic “Ioan Slavici” din Panciu și-a desemnat, sâmbătă, câștigătoarea concursului “Miss Boboc 2015”. Evenimentul s-a desfășurat în cadrul spectacolului „Deceniul Eleganței“ și a fost găzduit de Casa de Cultură din Panciu. Cele opt participante la concurs au avut de parcurs cinci probe – prezentare, proba de zi, proba de perspicacitate, originalitate și proba de seară – la finalul cărora juriul, prezidat de primarul Iulian Nica, a decernat titlul de „Miss Boboc“ elevei Georgiana Isac.

5 - FOTO: Georgiana Isac, elevă la liceul "Ioan Slavici" din Panciu a fost aleasă Miss Boboc 2015

Miss Popularitate“ a fost desemnată Georgiana Cociorbă, pe locul II s-a clasat Evelina Diana Enache și pe locul III  Nicoleta Lupu.

„Miss Boboc 2015“ a primit, din partea Primăriei Oraşului Panciu, un premiu în bani, în valoare de 500 de lei, în timp ce „Miss Popularitate“ a primit 400 de lei. Câştigătoarea premiului II a fost recompensată cu suma de 300 de lei, iar cea a premiului III, cu 200 de lei. Celelalte concurente, respectiv Cătălina Ghimpu, Ana Maria Cojocaru, Ana Maria Bodea și Andreea Diaconu, au primit câte un premiu de participare de 100 de lei.

Invitata specială a spectacolului a fost  cunoscuta cântăreață Amna. Aceasta a răspuns invitației la eveniment adresată de primarul Iulian Nica și a susținut un recital de excepție, care a inclus atât piese din repertoriul propriu, cât și cântece etno-pop.

„Doresc să-i felicit pe toți cei care s-au implicat în organizarea spectacolului și ma refer, în primul rând, la elevii clasei a XII-a B. În același timp, vreau să le mulțumesc și cadrelor didactice de la Liceul Teoretic Ioan Slavici care au fost alături de elevi. De asemenea, doresc să mulțumesc și Casei de Cultură, pentru tot sprijinul acordat și pentru găzduire. Mă bucur că am reușit să fim împreună și în în 2015 la acest eveniment special și foarte așteptat de liceeni.

Felicitări tuturor concurentelor pentru felul în care s-au prezentat în fața juriului, care a avut o misiune foarte grea pentru a desemna câștigătoarele. Le urez succes în continuare și promit că voi fi întotdeauna alături de acești minunați copii“, a declarat primarul Iulian Nica.

2 - FOTO: Georgiana Isac, elevă la liceul "Ioan Slavici" din Panciu a fost aleasă Miss Boboc 2015 3 - FOTO: Georgiana Isac, elevă la liceul "Ioan Slavici" din Panciu a fost aleasă Miss Boboc 2015

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here