Stomatolog din Vrancea, membru al unei grupări de traficanți de droguri cu ramificații și în județele vecine

0
410

canabis

Polițiștii de la Serviciul de Combatere a Criminalității Organizate Focșani împreună cu procurorii DIICOT au prins în flagrant trei tineri bănuiți că făceau trafic de droguri. Flagrantul s-a efectuat în județul Buzău, acolo unde cei trei tineri au mers să cumpere o cantitate de cannabis, pentru care trebuiau să dea la schimb un autoturism. Potrivit jurnaliștilor de la Monitorul de Vrancea, procurorii i-au prins în flagrant pe liderul grupării Mădălin Dumitru A., din Buzău, Alexandru Theodor C., un medic stomatolog din Focșani și pe George Bogdan P. Un al patrulea suspect, aflat și el la fața locului, a reușit să fugă de polițiști, fiind dat în urmărire.

Potrivit aceleași surse, cele trei persoane reținute vor fi prezentate, în această seară, în fața unui judecător de la Tribunalul Vrancea cu propunere de arestare preventivă. Tinerii erau vizați de oamenii legii de la începutul acestui an, atunci când au efectuat și o percheziție la domiciliul unuia dintre membrii grupării. Procurorii au găsit într-un apartament peste 700 de plante de cannabis și aproximativ 20 de kg de muguri ale aceleași plante.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.