Club Havana din Focșani, amendat de pompieri după un incendiu în timpul căruia petrecăreții au strigat “Colectiv”

0
429

club-havana-focsani

Un incendiu a izbucnit în noaptea de sâmbătă spre duminică într-o anexă în care funcționează centrala termică a clubului Havana din Focșani, în urma incendiului toate persoanele fiind evacuate de administratorii pub-ului, fără a se înregistra victime.

Incendiul a fost anunțat la ora 00.16. Cristina Duță, purtătorul de cuvânt al ISU Vrancea a declarat că incendiul se manifesta într-o anexă în care funcționa centrala termică, anexă care nu era lipită de pub-ul respectiv, însă era construită în imediata vecinătate a unei alte clădiri. Conform sursei citate, la fața locului, au fost mobilizate 4 echipaje din cadrul ISU Vrancea, inclusiv ambulanțe SMURD.

Când au ajuns la fața locului, pompierii au găsit incendiul care se manifesta moderat în camera în care era centrala termică a localului în timp ce persoanele care se aflaseră în club la momentul izbucnirii focului fuseseră evacuate de administratorii locației respective. Aceiași administratori acționaseră cu stingătoarele din dotare în încercarea de a stinge flăcările. În cele din urmă, incendiul a fost stins fără a se înregistra victime. Cristina Duță a declarat că, cel mai probabil incendiul s-a produs din cauza unui coș de fum amplasat necorespunzător sau neprotejat termic față de material combustibile. În urma incendiului, inspectorii de prevenire din cadrul ISU Vrancea au mers în noaptea de sâmbătă spre duminică în clubul Havana pentru a vedea dacă pub-ul respectiv respectă normele de securitate la incendiu, localul fiind amendat, deși clubul nu se supune autorizării având în vedere caracteristicile de construcție.

Potrivit martorilor, în timpul incendiului, tinerii aflați în club au fost evacuați fără a se produce panică iar la un moment dat s-a strigat ”Colectiv”. În clubul în care s-a produs focul era organizată sâmbătă spre duminică o petrecere intitulată “Romanian Party”. “Sâmbătă petrecem ROMÂNEȘTE! Pentru că suntem români și pentru că suntem mândri de asta dorim să sărbătorim încă o dată ziua României la Havana, așadar sâmbătă vă vom cinsti românește și ne vom distra până dimineața !!!!VĂ AȘTEPTĂM !!!!”, se arăta în anuntul postat pe Facebook de către cei din club. În urma incendiului, oficialii pub-ului din Focșani au revenit pe rețeaua de socializare unde au menționat: “Ne cerem scuze pentru petrecerea terminată prea devreme si pentru cei îngrijorați. HAVANA NU A LUAT FOC, o anexă a clădirii a luat foc, VĂ MULȚUMIM PENTRU ÎNȚELEGERE”

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.