FOTO: Palatul Administrativ din Panciu va fi gata în primăvara lui 2016

0
317

ÎN 2016, PRIMĂRIA PANCIU SE VA MUTA ÎN PALATUL ADMINISTRATIV DE PE STRADA TITU MAIORESCU  	În primăvara anului viitor, Primăria Orașului Panciu se va muta în Palatul Administrativ de pe strada Titu Maiorescu nr. 15. În această perioadă, clădirea beneficiază de lucrări de modernizare datorită proiectului „Refacere și modernizare sediu Primărie Oraș Panciu, județul Vrancea“. Investiția este finanțată de Ministerul Dezvoltării Regionale și a Administrației Publice, prin Programul Național de Dezvoltare Locală. 	„Clădirea Palatului Administrativ se află în plin proces de modernizare. Interiorul a fost recompartimentat și reamenajat. La parter vor funcționa spațiile publice ale departamentelor din Primărie, iar la etajul I - birourile aferente conducerii Primăriei și activităților desfășurate de Consiliul Local. Scările care asigură accesul către etaj sunt placate cu marmură. Pardoselile, stoleria, finisajele interioare și exterioare sunt de foarte bună calitate și vor conferi un aspect agreabil și modern întregului ansamblu arhitectural. Clădirea va beneficia, de asemenea, și de instalații sanitare, electrice și termice noi. Nu în ultimul rând, curtea interioară va fi pavelată, vor fi amenajate locuri de parcare, spații verzi și va fi montat mobilier urban“, afirmă primarul Iulian Nica. 	În perioada 2011-2012, Palatul Administrativ a fost consolidat și reabilitat seismic datorită implementării a două proiecte incluse în Programul de diminuare a riscurilor în cazul producerii calamităţilor naturale şi pregătire pentru situaţii de urgenţă - Componenta B: Reducerea riscului seismic, finanţat de Banca Mondială. Valoarea totală a investiției a fost de 3,4 milioane de lei, din care 2,8 milioane au reprezentat fonduri de la Banca Mondială, restul fiind cofinanţarea din bugetul local. 	 „Lucrările de la Palatul Administrativ se vor finaliza în primăvara 2016, când ne vom muta din actualul spațiu, din strada Mihai Viteazu nr.2. După patru ani, ne vom întoarce într-un sediu nou, modern, demn de secolul XXI și de un oraș în continuă transformare și dezvoltare, lider în județ la implementarea proiectelor europene“, a declarat primarul Iulian Nica.

În primăvara anului viitor, Primăria Orașului Panciu se va muta în Palatul Administrativ de pe strada Titu Maiorescu nr. 15. În această perioadă, clădirea beneficiază de lucrări de modernizare datorită proiectului „Refacere și modernizare sediu Primărie Oraș Panciu, județul Vrancea“. Investiția este finanțată de Ministerul Dezvoltării Regionale și a Administrației Publice, prin Programul Național de Dezvoltare Locală.

„Clădirea Palatului Administrativ se află în plin proces de modernizare. Interiorul a fost recompartimentat și reamenajat. La parter vor funcționa spațiile publice ale departamentelor din Primărie, iar la etajul I – birourile aferente conducerii Primăriei și activităților desfășurate de Consiliul Local. Scările care asigură accesul către etaj sunt placate cu marmură. Pardoselile, stoleria, finisajele interioare și exterioare sunt de foarte bună calitate și vor conferi un aspect agreabil și modern întregului ansamblu arhitectural. Clădirea va beneficia, de asemenea, și de instalații sanitare, electrice și termice noi. Nu în ultimul rând, curtea interioară va fi pavelată, vor fi amenajate locuri de parcare, spații verzi și va fi montat mobilier urban“, afirmă primarul Iulian Nica.

Lucrari modernizare Palat Administrativ Panciu (3)

În perioada 2011-2012, Palatul Administrativ a fost consolidat și reabilitat seismic datorită implementării a două proiecte incluse în Programul de diminuare a riscurilor în cazul producerii calamităţilor naturale şi pregătire pentru situaţii de urgenţă – Componenta B: Reducerea riscului seismic, finanţat de Banca Mondială. Valoarea totală a investiției a fost de 3,4 milioane de lei, din care 2,8 milioane au reprezentat fonduri de la Banca Mondială, restul fiind cofinanţarea din bugetul local.

Lucrările de la Palatul Administrativ se vor finaliza în primăvara 2016, când ne vom muta din actualul spațiu, din strada Mihai Viteazu nr.2. După patru ani, ne vom întoarce într-un sediu nou, modern, demn de secolul XXI și de un oraș în continuă transformare și dezvoltare, lider în județ la implementarea proiectelor europene“, a declarat primarul Iulian Nica.

Lucrari modernizare Palat Administrativ Panciu (9) Lucrari modernizare Palat Administrativ Panciu (9)

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.