ULTIMĂ ORĂ: Bărbat din Năruja, mort pe șosea, la Bărsești. O șoferiță l-a trimis pe lumea cealaltă

0
483

Zi de vineri plină de evenimente rutiere. Ultimul dintre ele s-a produs în jurul orei 18:00, în localitatea Bârsești. O femeie care se afla la volanul unui autoturism Skoda a accidentat un bărbat de 60 de ani din comuna Năruja care se deplasa pe marginea drumului. În urma impactului, Jîiu Ștefan a decedat pe loc.

Polițiștii ajunși la fața locului au testat șoferița cu alcooltestul, rezultatul fiind negativ. Femeia riscă dosar penal pentru ucidere din culpă.

Vineri, alte 3 accidente rutiere, soldate cu victime, s-au produs pe drumurile care traversează județul Vrancea. Primul dintre ele s-a produs la intrarea în Dumbrăveni, unde două autoturisme s-au trasformat într-un morman de fiare, o persoană fiind rănită. Alte două persoane au ajuns pe un pat de spital după o coliziune între două autoturisme pe șoseaua de centură a Focșaniului. Cele două victime au fost pur și simplu spulberate de una dintre mașini, care a scăpat de sub control. O altă victimă a accidentelor rutiere de astăzi a fost o femeie, lovită pe o trecere de pietoni din centrul orașului.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.