FOTO: Moș Crăciun, pompier, a intrat în casele a zeci de familii modeste din Vrancea

0
323

În pragul Crăciunului, pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Anghel Saligny” al judeţului Vrancea, în colaborare cu Asociaţia „Pompierii Vrânceni” au venit în sprijin moşului, ducând cadouri unor familii din Goleşti şi Mărăşeşti.

Dulciuri, jucării, suc, alimente (zahăr, făină, ulei, orez, carne), dar şi articole de îmbrăcăminte şi încălţăminte strânse în ultima lună au fost duse la două familii cu venituri modeste. De asemenea, moşul le-a trimis şi câte un brad şi podoabe specifice pentru a-l împodobi în Ajun.

“Astfel, am poposit la o familie din comuna Goleşti. În camere modeste, dar curate, mama îşi îngrijeşte băiatul şi încearcă să îi asigure în fiecare zi cele necesare. De asemenea, am fost să îl ajutăm pe Moş Crăciun să ajungă şi la o familie cu 15 membri din Mărăşeşti, unde părinţii şi 13 copii (dintre care 8 minori) locuiesc, în codiţii modeste, într-o casă micuţă.

Şi pentru că se apropie Noaptea Sfântă de Crăciun, nu doar cei care au primit cadourile au zâmbit cu recunoştinţă, ci şi mesagerii moşului, care au avut prilejul să aducă un pic de bucurie, şi de ce nu, un pic din spiritul sărbătorilor”, au transmis reprezentanții ISU Vrancea după ce l-au ajutat pe Moș Crăciun să aducă bucurie în sufletele celor dragi și celor mici. 

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.