VIDEO: Mesaje CUTREMURĂTOARE ale colegilor jurnalistei Iuliana Gătej

0
721

Iuliana Gătej, tânăra jurnalistă care și-a pierdut viața într-un groaznic accident rutier este plânsă de sute de colegi și cunoscuți. Redacția știrilor Antena 1 și Antena 3 a dat publicității un mesaj emoționant în amintirea colegei lor, “Fluturica”:

“Noi, echipa Antena 3 şi Observator, anunţăm dispariţia nedreaptă a colegei, prietenei noastre, Iuliana Gătej, liderul secţiei social. Aseară, în timp ce mergea spre casă, la Focşani, Iuliana a avut un accident. Din nefericire, nu a supravieţuit. Gândurile noastre, ale tuturor celor care am avut onoarea să o cunoaştem şi să lucrăm cu Iuliana, se îndreaptă spre familia sa. Le transmitem tuturor preţuirea şi mulţumirile noastre pentru bunătatea copilului şi surorii lor. Ne va fi dor mereu de mintea sclipitoare a Iulianei şi, mai ales, de zâmbetul ei. Antena 3, în semn de respect pentru cea care a fost Iuliana Gătej, îşi va cerni logo-ul azi. Echipa Antena 3 vă roagă să îndreptaţi şi dumneavoastră, telespectatorii noştri, un gând spre sufletul şi amintirea Iulianei. Pentru noi, mult timp de acum înainte, Crăciunul nu va fi fericit! Iuliana avea 30 de ani și își începuse cariera în presă la ziarul Cotidianul, după care a intrat în televiziune la Realitatea TV. În urmă cu aproape patru ani s-a alăturat echipei Antena 1-Observator, aici unde avea să devină șefa secției Social. Dumnezeu să te aibă în pază, Fluturica!”

În seara de Crăciun, postul de televiziune Antena 1, a deschis cel mai important grupaj de știri, de la ora 19:00, cu un montaj video dedicat Iulianei:

Geanina Ilieş, prezentatoarea Observatorului a izbucnit în plâns atunci când a prezentat ştirea despre colega ei. “Este un Crăciun negru pentru redacţia Observator şi Antena 3. Aseară am pierdut unul dintre cei mai valoroşi jurnalişti, Iuliana Gătej, şefa secţiei Social. Avea energie cât pentru toată redacţia. Voia să-şi vadă familia în Ajun de Crăciun, să-şi îmbrăţişeze familia şi fraţii. Suntem alături de familia ei în această încercare nedreaptă. Dumnezeu să o aibă în pază”, a declarat Geanina Ilieş, vineri, în cadrul Observatorului 13:00 de la Antena 1.

Iuliana Gătej a sfârșit tragic într-un accident de circulație, în seara Ajunului Crăciunului. Se îndrepta spre casă, la Focșani, pentru a petrece Crăciunul în sânul familiei alături de părinții și de fratele ei. Destinul a oprit-o în localitatea Dumbrăveni, la 15 km de casă.

Pentru cei care vor să-i aducă un ultim omagiu, trupul neînsuflețit al Iulianei, a fost depus la Capela Săpunari din Focșani. Iuliana Gătej va fi înmormântată duminică.

Dumnezeu să o odihnească în pace!

 

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.