A furat o mașină și a condus-o, băut, fără permis

0
284
Surpriză pentru polițiștii din Panciu, care au descoperit un autoturism avariat, care nu era asigurat și avea cheile în contact.

Cum nu te întâlneşti des cu aşa ceva, poliţiştii au început cercetările şi au aflat că maşina aparținea unei societăți comerciale din Alexandria și fusese închiriată de un bărbat. Investigaţiile au mers mai departe, iar poliţiştii au aflat că barbatului care închiriase maşina îi fusese furat autoturismul. La scurt timp, poliţiştii au descoperit hoţul şi au refăcut întregul traseu al acestuia. Este vorba despre un tânăr de 29 de ani din Panciu, care a furat maşina, s-a plimbat cât s-a plimbat, iar după ce a avariat-o, a abandonat vehiculul şi a plecat acasă. Poliţiştii au mai descoperit şi că hoţul nu avea permis de conducere, iar în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o concentrație de 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Pe numele bărbatului de 29 de ani a fost întocmit dosar penal pentru furt, conducere fără permis și conducere sub influența alcoolului.

Catalin-Toma-PNL-Vrancea
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here