A MURIT însă familia habar nu are. Identitatea sinucigașului de pe calea ferată, NECUNOSCUTĂ

0
204

lovit-de-tren-vrancea

Polițiștii nu au reușit să afle identitatea bărbatului care joi s-a aruncat în fața unui tren plin cu oameni, la ieșirea din Focșani spre Putna Seacă.

Oamenii legii au putut aprecia vârsta sinucigașului, care avea probabil în jur de 70 de ani, însă nu știu încă cine este și pe cine să informeze de moartea sa.

 „La data 15 octombrie a.c., în jurul orei 10.35, poliţiştii T.F. Focşani au fost sesizaţi de către impiegatul de mişcare al Staţiei CFR Focşani, despre faptul că un tren, care circula din directia Bucureşti Nord-Bacău, a surprins şi accidentat mortal o persoană, în zona trecerii la nivel cu calea ferată.

Cu ocazia primelor verificări efectuate, poliţiştii au stabilit că cele sesizate se confirmă, fiind identificat cadavrul unei persoane de sex bărbătesc, cu vârsta de aproximativ 70 de ani. Asupra cadavrului nu au  fost găsite documente prin care să poată fi stabilită identitatea. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii identităţii persoanei decedate şi a împrejurărilor producerii accidentului”, transmit polițiștii din Vrancea.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.