A murit Ion Kiriță, fost șef de Stat Major la Brigada 282 Infanterie Mecanizată

0
351

Colonelul în rezervă Ion Kiriță s-a stins din viață prematur, anunță reprezentanții Garnizoanei Focșani. Vestea a fost primită cu tristețe de toți cei care l-au cunoscut.

“Cu adâncă durere în suflet am primit, astăzi 12 iunie, vestea tristă a dispariției celui care a fost colonelul (rez) ( Art și rachete) Ion Kiriță. Om de o înaltă calitate morală și sufletească, un excelent profesionist, ocupând funcții de mare răspundere cum ar fi comandant al Batalionului 289 Antitanc sau șef de Stat Major al Brigăzii 282 Infanterie Mecanizată, un soț și un tată model, dispariția domniei sale lasă un gol imens în inimile celor care l-au cunoscut. Întregul personal al Brigăzii 8 LAROM transmite “Sincere Condoleanțe” familiei greu încercate. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, au transmis reprezentanții Brigăzii 8 LAROM. Un mesaj de condoleanțe a fost postat și pe pagina de Facebook a Brigăzii 282 Infanterie Mecanizată.

“Cu profundă durere, colectivul Brigăzii 282 Infanterie Mecanizată ”Unirea Principatelor” anunță trecerea în veșnicie a colonelului (r) Kiriță Ion, fost șef de Stat Major al Brigăzii 282 Infanterie Mecanizată ”Unirea Principatelor”, în perioada 15.06.2004 – 31.10.2007, an în care a și trecut în rezervă. Personalul unității este alături de familia îndoliată și-L roagă pe Bunul Dumnezeu să-i așeze sufletul în locașurile drepților”.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here