A MURIT Ionuț Popescu, focșăneanul rănit în incendiul de la Colectiv

1
380

Ionut Popescu 400x325 - A MURIT Ionuț Popescu, focșăneanul rănit în incendiul de la Colectiv

Dramă fără margini în familia fostului director al Enet Focșani, Valter Popescu. Ionuț, rănit în incendiul din Colectiv unde și-a pierdut viața și iubita sa, a murit sâmbătă dimineață. Decesul a survenit în timpul unei operații. Inima lui Ionuț nu a mai rezistat iar manevrele de resuscitare efectuate de medici nu au avut rezultat. Ionuț Popescu mai suferise un stop cardio-respirator și în timpul transplantului de piele suferit zilele trecut. Și atunci focșăneanul a fost resuscitat și a fost readus la viață.

De această dată însă, tânărul nu a mai putut fi salvat. Sâmbătă, secretarul de stat Raed Arafat a anunțat că alte două persoane rănite în incendiul din clubul Colectiv au murit la Spitalul de Arşi, numărul celor care şi-au pierdut viaţa în tragedie ajungând astfel la 34.

Secretarul de stat în Ministerul Afacerilor Interne Raed Arafat a spus că cele două persoane erau internate la Spitalul de Chirurgie Plastică, Reparatorie şi Arsuri din Capitală, precizând că nu poate da, la acest moment, mai multe informaţii. Managerul Spitalului de Arşi, Mihai Marinescu, a declarat că detalii vor fi date publicității după ce reprezentanţii spitalului vor sta de vorbă cu aparţinătorii.

Numărul persoanelor decedate în urma incendiului din Clubul Colectiv a ajuns astfel la 34. Alte aproximativ o sută de persoane sunt internate în mai multe spitale din Bucureşti.

Loading...

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here