A vrut senzații tari în mașină, dar “gagica” agățată l-a fentat! Ce i-a făcut o femeie ușoară unui bărbat dornic de o aventură sexuală de neuitat

0
205

Câteva minute de tăvăleală și placere l-au costat foarte scump pe un vrâncean. Bărbatul, șofer pe o autoutilitară, a agățat o “domnișoară” de pe marginea drumului și după ce s-au înțeles la preț a pus în practică fanteziile pe care le avea. Doar că “fetița” i-a făcut un cadou scump la despărțire: l-a ușurat de 10.000 de lei, bani pe care omul îi avea în mașină. Când a văzut că a fost prădat, a lăsat rușinea la o parte și a sunat la poliție.

“Din cele relatate de către bărbatul păgubit, poliţiştii au stabilit că acesta ar fi întreținut relații sexuale cu o persoană necunoscută, iar la scurt timp a observat că îi lipsește suma de 10000 lei. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat o femeie, de 22 de ani, din județul Hunedoara, bănuită de sâvârșirea furtului. Poliţiştii au reuşit recuperarea sumei de 9200 lei, pe numele celei în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt”, au transmis polițiștii vrânceni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here