Absolvenţi de liceu, cu bacalaureat şi permise de conducere, pot aplica la posturile scoase la concurs de Poliţie

0
941

Poliţia Română a anunţat scoaterea la concurs a 1.854 de posture din sursă externă și 46 prin reîncadrări de personal. Și în Vrancea sunt disponibile mai multe locuri de muncă  în Inspectoratul Județean de Poliție pentru cei care au fost până acum în afara sistemului și vor să devină oameni în uniformă.

Cerinţele pentru candidaţi sunt să aibă liceul absolvit cu diplomă de bacalaureat, înălţime de minim 1,65 metri – băieţii – şi 1,6 – fetele, şi să aibă permis de conducere categoria B.

Înscrierile pentru concursul ce va avea loc în data de 14 mai 2016 se fac personal, indiferent de localitatea unde îşi are domiciliul candidatul şi doar la unităţile de recrutare în al căror stat de organizare se regăseşte postul/ structura pentru care optează fiecare candidat (exemplu, candidaţii care doresc să se înscrie la concurs la D.G.P.M.B. nu pot depune cerere la un inspectorat de poliţie judeţean), până la data de 8 aprilie.

Celelalte posturi scoase la concurs sunt repartizate la posturile de Poliţie Rurală din inspectoratele judeţene.

Pentru reîncadrare se caută persoane care au avut calitatea de agent de poliţie şi pot fi reîncadrate, în conformitate cu prevederile art. 9, alin.2 din Legea 360/2002 din Statutul Poliţistului cu modificările şi completările ulterioare, după încetarea raporturilor de serviciu din diferite motive (la cerere, prin demisie, numirea într-o altă funcţie publică, pierderea capacităţii temporare de muncă sau în urma reorganizărilor instituţionale).

“Îţi doreşti o carieră plină de provocări? Cariera de poliţist este exact ceea ce cauţi.Eşti o persoană onestă, ai o atitudine pozitivă, poţi relaţiona uşor cu alte persoane, poţi să lucrezi eficient ca membru al unei echipe, dar să fii eficient şi în munca individuală, îţi doreşti să te perfecţionezi în permanenţă, poţi să cântăreşti o situaţie şi să decizi asupra celui mai potrivit mod de acţiune, eşti pregătit să lucrezi în  schimburi şi să faci faţă unor situaţii care pot implica un grad de pericol fizic, vino şi alătură-te echipei Poliţiei Române”, se arată în anunţul de pe site-ul instituţiei.

CITEȘTE ȘI: E OFICIAL! Poliția începe angajările din SURSĂ EXTERNĂ. 22 de posturi disponibile în Vrancea

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.