ULTIMĂ ORĂ: Accident cu 3 mașini  pe DN2 E85 Focșani -Adjud

0
531

UPDATE: Din primele informații, în accident ar fi fost implicate un TIR și două autoturisme. Se pare că șoferul TIR-ului ar fi intrat în cele două mașini care erau oprite pentru a acorda prioritate, regulamentar, unor pietoni. O femeie dintr-unul dintre autoturismele implicate a fost rănită în urma evenimentului rutier înregistrat vineri după amiază pe raza localității Garoafa.

ȘTIREA INIȚIALĂ: Circulația pe DN 2 E 85 Focșani-Adjud a fost afectată, vineri seară, timp de două ore din cauza unui accident de circulație.

Din primele informații, trei autovehicule au fost implicate în evenimentul rutier.  În urma impactului, traficul pe șoseaua europeană, la ieșirea din Focșani spre Adjud s-a efectuat pe un fir, alternative, dirijat de polițiști.

Circulația a revenit la normal după două ore, în jurul orei 17.30.

„Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, în județul Vrancea, circulația rutieră pe DN2(DE85) Focşani – Adjud se desfăşoară în condiţii normale (pe ambele fire) la ieşirea din Focşani spre Adjud. Amintim că, din cauza accident rutier în care au fost implicate trei autovehicule, pe drumul naţional menţionat s-a circulat îngreunat (pe un fir, alternativ, dirijat de poliţişti)”, precizează Centrul Infotrafic al Poliției Române.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.