ACCIDENT DE MUNCĂ la Nistorești: un muncitor A FOST STRIVIT de un buștean

0
333
Un bărbat de 49 de ani din localitatea Nistorești a văzut moartea cu ochii după ce, la muncă fiind, a fost lovit extreme de violent de un buștean.

Potrivit Poliției, accidentul a avut loc marți după amiază în timp ce muncitorul de 49 de ani se afla pe fondul forestier al Obștii Voloșcani, în punctul Verdele.

”La data de 24 martie a.c., ora 16.00, poliţiştii din Nistoreşti au fost sesizaţi despre faptul că B. Gheorghe, de 49 ani, din localitate, în timp ce se afla în fondul forestier al Obştii Voloşcani în pct. Verdele, a fost lovit de un buştean. În urma primelor verificări efectuate s-a stabilit faptul că bărbatul este angajat al unei societăţi comerciale din Valea Sării şi în timp ce desfăşura ca fasonator mecanic a fost lovit de un buştean care i-a produs mai multe fracturi. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului”,

se arată în comunicatul remis de IPJ Vrancea.

După accidentul cumplit pe care l-a suferit, muncitorul a fost spitalizat de urgență. În afara Poliției și Inspectoratul Teritorial de Muncă a deschis o anchetă pentru a afla cum s-a produs nenorocirea.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.