UPDATE: Accident de muncă în satul Armeni. Muncitor al unei firme de salubritate, MORT la serviciu

0
440

Grav accident de muncă produs marți după amiază în satul Armeni, comuna Slobozia Ciorăști. Un bărbat, angajat al unei firme de salubritate, a murit la locul de muncă. Cazul este anchetat de inspectorii ITM dar și de Poliție și Parchet.

Tragedia s-a produs marți în jurul orei 14.00. Bărbatul se afla în spatele unei mașini de gunoi condusă de un coleg de serviciu. Cei doi strângeau resturile menajere când s-a produs nenorocirea. La un moment dat, șoferul mașinii de gunoi a dat cu spatele și nu a observat un stâlp de beton de pe marginea drumului,

Muncitorul care se afla în spatele mașinii de gunoi a murit strivit.

Șoferul a fost testat cu etilotestul însă acesta nu consumase alcool. Polițiștii legii au demarat cercetările pentru a stabili cu exactitate cum s-a petrecut accidentul. La fața locului au venit și inspectorii din cadrul ITM Vrancea, fiind vorba despre un accident de muncă.

UPDATE: Victima accidentului este un bărbat de 49 de ani din localitatea Golești.

Revelion 2023 SARA Events
Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.