Accident în cascadă pe DN2 E85, la ieşirea din Goleşti spre Coteşti

0
2568

Două accidente uşoare de circulaţie s-au produs, marţi seara, pe DN2 E85, la câteva secunde și câțiva metri distanță unul de celălalt, la ieșirea din Golești spre Cotești. Din motive încă necunoscute, o șoferiță aflată la volanul unui Opel înmatriculat în Vrancea a pierdut controlul asupra direcției de mers și a ieșit în decor, pe direcția Focșani-Rm. Sărat.

Din spate venea un autoturism al Ministerului Afacerilor Interne, al cărei șofer a oprit imediat, pentru a vedea dacă persoana din mașina aflată în șanț are nevoie de ajutor. Un alt autoturism ce venea din aceeași direcției din spatele mașinii MAI, un Logan, tot cu numere de Vrancea, nu a mai avut timp să oprească. În încercarea șoferului de a evita un impact cu autoturismul MAI, Loganul s-a oprit în parapetul de la intrarea pe pasarela de la Golești.

În urma impactului, un copil aflat în Dacia Logan s-a lovit ușor la cap, dar nu a avut nevoie de îngrijiri medicale. La fața locului a ajuns și un echipaj de poliție pentru a cerceta împrejurările în care s-au produs cele două accidente minore de circulație.

Revelion 2023 SARA Events
Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.