ACCIDENT MORTAL pe drumul care leagă Tătăranu de Măicănești! Un biciclist a murit după ce a fost lovit de o autoutilitară

0
651

Tragedie pe drumul care leagă comuna Măicănești și comuna Tătăranu. Un bărbat în vârstă de 64 de ani, din satul Slobozia Botești, și-a găsit sfârșitul după ce a fost lovit de o autoutilitară care aparține unei firme de transport marfă. Șoferul aflat la volanul autovehiculului, un bărbat în vârstă de 23 de ani, nu l-a observat la timp pe biciclist și l-a lovit mortal. S-a întâmplat marți seară pe drumul județean 204B, în afara localității Tătăranu. Polițiștii ajunși la fața locului l-au testat cu aparatul etilotest pe șofer, rezultatul fiind negativ. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală în care vor fi efectuate cercetări amănunțite pentru infracțiunea de ucidere din culpă.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.