Accidente mai puține în Vrancea, dar cu un număr mai mare de morți și răniți

0
655

În primele patru luni ale acestui an, după cum arată un raport al Poliției Rutiere Vrancea, pe raza județului s-au produs 41 de accidente grave de circulație, cu 7 mai puține față de aceeași perioadă a anului trecut. Deși numărul accidentelor a scăzut, cel al victimelor a crescut.

Același raport relevă că în 4 luni, 9 oameni și-au pierdut viața în urma accidentelor pe șoselele din Vrancea, cu 2 mai mult față de anul 2016. Totodată, 47 de persoane au fost rănite grav (+5), iar 15 au fost rănite ușor (+8).

“În cursul acestui an, se constată o scădere a accidentelor produse pe fondul neacordarii priorității de trecere pietonilor pe DN2, având în vedere ca în cursul anului 2016, s-au produs 8 accidente grave și ușoare în urma cărora două persoane au decedat, alte patru au suferit vătămări grave și 3 vătămări ușoare”, se arată în raport.

Același document relevă că anul acesta a fost înregistrat un singur accident rutier pe DN2 pe o trecere de pietoni (pe șoseaua de centură), soldat cu rănirea gravă a victimei.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.