Acțiune de amploare a polițiștilor vrânceni soldată cu amenzi și confiscări în valoare totală de aproape 300.000 de lei!

0
423

În perioada 22 – 24 iunie, polițiștii vrânceni au derulat mai multe acțiuni al căror principal scop a fost menţinerea ordinii şi liniştii publice la nivel județean, prevenirea şi combaterea faptelor ilicite, respectarea regulilor de comerţ, precum și descoperirea şi incriminarea faptelor ilegale asociate domeniului silvic. Toate aceste acțiuni s-au concretizat în 81 de controale (3 în regimul forestier), o razie și o percheziție domiciliară, în urma cărora  au fost constatate 32 de infracțiuni: 25 la regimul deșeurilor, 2 la regimul energiei electrice, 2 la regimul silvic, 1 la regimul produselor accizabile și 1 de evaziune fiscală. La finalul întregii acțiuni au fost aplicate 171 de sancțiuni contravenționale (26 la regimul silvic), în valoare totală de peste 100.000 lei și confiscate bunuri (material lemnos, băutură cu aspect și miros specific  de distilat) în valoare totală de peste 87.500 lei. Totodată, două autoutilitare cu remorcă, în valoare de 80.000 euro au fost indisponibilizate.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.