Acțiune de dezinfecție în școlile din Focșani unde au fost secții de votare, pentru ca elevii să se întoarcă la cursuri în siguranță

0
113

Elevii se pot întoarce în școli în siguranță de mâine. Primăria Focșani a demarat azi o acțiune de dezinfecție în toate unitățile unde au fost secții de votare, pentru a fi eliminat orice risc de infectare cu Covid-19. Acțiunea se desfășoară prin Direcția de Dezvoltare Servicii Publice, începând de la prima oră a dimineții. Astfel, în fiecare sală de curs se face igienizarea întregului mobilier, fiind totodată igienizate și holurile care au fost tranzitate de persoanele care au mers în secțiile de votare, dar și toaletele.

După cum știm cu toții, cele mai multe secții de votare pentru alegerile locale de duminica trecută au fost amenajate în cadrul grădinițelor, școlilor și liceelor din Municipiul Focșani.
Acum, după finalizarea întregului proces electoral, vrem să ne asigurăm că elevii focșăneni, dar și cadrele didactice, se pot întoarce la orele de curs în condiții de siguranță maximă a sănătății. Facem precizarea că substanțele folosite în cadrul acestei acțiuni au toate avizele necesare și nu prezintă niciun pericol pentru sănătatea copiilor noștri și a cadrelor didactice din unitățile școlare respective”, se arată într-un comunicat de presă al Primăriei Focșani.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.