Acțiune de tip BLITZ la Nănești și Măicănești! Oamenii legii au verificat societăți comerciale, autovehicule și au legitimat mai multe persoane

0
134

Având în vedere necesitatea respectării normelor și condițiilor privind circulația pe drumurile publice, asigurarea fluenței traficului rutier, prevenirea accidentelor și a faptelor antisociale, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Nănești au derulat în cursul zilei de duminică, 23 octombrie, în intervalul orar 07.00-09.00 o acțiune preventiv-reactivă de tip blitz, pe raza localităților Nănești și Măicănești.

În cadrul activităților au fost controlate 8 societăți comerciale, legitimate peste 50 de persoane, verificate 42 autovehicule, fiind aplicate 33 de sancțiuni contravenționale (27 sancțiuni pentru nerespectarea OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, în valoare de 3770 lei și 6 sancțiuni – Legea 145/2014). Totodată, în cazul a 2 conducători auto, pe lângă sancțiunea principală, polițiștii au dispus ca măsură tehnico-administrativă, reținerea permisului de conducere pentru consum de alcool, fiind retras și un certificat de înmatriculare. Acțiunile de acest tip vor continua și în perioada următoare în mediul rural. (comunicat IPJ Vrancea)

 

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.