FOTO: Acțiuni pentru siguranța rutieră

0
230
Inspectoratul de Poliție Județean Vrancea acționează pentru creșterea gradului de siguranță rutieră și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

În perioada 9-14 ianuarie polițiștii vrânceni acționează pe raza întregului județ pentru prevenirea accidentelor rutiere produse pe fondul vitezei, consumului de alcool, indisciplinei în trafic a pietonilor, neacordării de prioritate pietonilor și nerespectării normelor rutiere de către bicicliști. Acțiunea se va desfășura în 5 etape, pe o perioadă de 6 zile.

Astfel, în prima etapă, acțiunea polițiștilor rutieri a vizat combaterea nerespectării normelor rutiere de acordare a priorității de trecere pietonilor, pe toate categoriile de drumuri care prezintă risc crescut de accidente, iar în a doua zi s-a acționat cu precădere pentru combaterea nerespectării normelor rutiere privind traversarea drumului public.

Zilele de 11 și 12 ianuarie vor fi dedicate combaterii nerespectării normelor rutiere de către bicicliști, pe toate categoriile de drumuri care prezintă risc crescut de accidente.

Sâmbătă, 13 ianuarie, polițiștii rutieri vor desfășura o acțiune pentru combaterea conducerii autovehiculelor sub influența băuturilor alcoolice ori a substanțelor stupefiante.

Duminică, 14 ianuarie, acțiunile vor fi intensificate pentru depistarea celor care conduc cu viteză excesivă.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.