Activitate inedită a pompierilor din Vidra. Ce donații au făcut

0
210

pompier-ptr-o-zi1

Peste 300 cărţi au fost donate de pompierii militari din cadrul Staţiei Vidra bibliotecii Liceului „Simion Mehedinţi” din localitate luni, 31 august, activitatea fiind organizată în contextul aniversării, la data de 1 septembrie, a 20 ani de la înfiinţarea subunităţii. Volumele donate acoperă domenii diverse de interes: cărţi ce se regăsesc în bibliografiile şcolare, dar şi din domenii conexe: ştiinţific, tehnic, ficţiune etc.

 „Ne-am dorit să contribuim la asigurarea unui grad ridicat de acces la cultură, să putem sprijini atât activitatea didactică curentă, cât şi nevoile proprii de cunoaştere şi parcurgere a unor informaţii din domenii diverse. Speram ca prin intermediul acestui proiect sa putem dărui copiilor unele dintre cele mai de preţ lucruri pe care le poate dobândi un om: educaţia si cultura.” a transmis colonel Flaviu-Dorel Chiscop, inspectorul şef al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Anghel Saligny” al judeţului Vrancea.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.