Activitatea de audiențe în parchete este SUSPENDATĂ până în august

0
95

Restricțiile impuse de pandemia de coronavirus continuă în unitățile de parchet din Vrancea. Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Galaţi, ușile rămân închise la nivelul tuturor unităților din circumscripție până la finele lunii august, în ceea ce privește audiențele. Orice interacțiune cu publicul este limitată, astfel încât toți cei care au probleme de rezolvat în această perioadă sunt sfătuiți să trimită solicitări pe mail sau prin poștă. De altfel, orice întâlnire trebuie programată în prealabil.

Activitatea de audienţe a Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Galaţi şi a unităţilor din circumscripţie se suspendă până la data de 31.08.2020. Se recomandă ca justiţiabilii să transmită prin poştă, poşta electronică sau alte modalităţi de transmitere la distanţă cererile, plângerile, memoriile sau alte sesizări.

Accesul la compartimentele de relaţii cu publicul se va realiza potrivit unei programări prealabile, cu respectarea regulilor de distanţare socială, pentru studierea dosarelor, depunerea de înscrisuri în original sau alte mijloace materiale de probă şi alte situaţii excepţionale care justifică derogarea, apreciate ca atare de conducătorul unităţii de parchet”, se arată într-un comunicat de presă.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.