Activități distractive de făcut pe plajă

0
72

Când ne gândim la plajă, ne și imaginăm cum stăm relaxați pe șezlong și ascultăm valurile mării. Eventual să avem lângă noi și o băutură rece care să ne răcorească în timp ce ne ferim de razele călduroase ale soarelui.

Însă există mult mai multe lucruri distractive de făcut pe plajă. Pentru o experiență completă și complexă, am pregătit pentru voi o listă cu diferite activități interesante pe care să le practicați alături de prieteni, de cei dragi, familie, copii etc.

Construiți un castel din nisip. Deși poate fi destul de greu pentru începători, construirea unui castel de nisip este una dintre cele mai plăcute activități pe care oamenii de toate vârstele (în special copiii) le pot face pe plajă. În plus, poate fi un moment grozav de legătură cu familia sau prietenii, ca să nu mai vorbim că vă poate pune creativitatea și abilitățile la încercare!

Colectați scoici sau pietricele cu diferite forme. În ceea ce privește activitățile distractive pe care le puteți face într-o călătorie, nu puteți obține una mai interactivă și interesantă decât colectarea scoicilor și pietricelelor. Nu implică costuri, fiind posibilă pe majoritatea plajelor. Doar asigurați-vă că este permis să le scoate de pe plajă!

Savurați o cupă mare de înghețată. Nimic nu răcorește mai bine ca o înghețată atunci când când vă aflați pe plajă într-o zi caniculară. Cu mic, cu mare, toată lumea iubește înghețata. Cu diferite arome din care să alegeți, cum ar fi vanilie, ciocolată, căpșuni și multe altele, cu siguranță va fi ceva dulce, răcoritor și relaxant.

Un cocktail răcoritor poate completa experiența frumoasă de pe plajă, cu atât mai mult atunci când stați pe șezlong, sub umbrelă, și accesați un casino online. Profitați de spinare gratis pentru a vă încerca norocul.

Înălțați un zmeu alături de prieteni sau copii. Un alt lucru distractiv de făcut la plajă este să înalți cu un zmeu. În mod obișnuit, magazinele locale sunt pline cu diferite tipuri de zmee pentru ca voi să-l alegeți pe cel care vă place cel mai mult sau puteți chiar să va faceți singuri unul.

Faceți Kite Surfing / Windsurfing. Kite surfing-ul este un sport acvatic asemănător surfului, care vă crește adrenalina! Controlul acelui zmeu în timp ce zburați prin apă și aer este un joc distractiv și care vă pune la încercare abilitățile de echilibru și forță.

Și windsurfing-ul poate fi trecut pe lista de vaturi de făcut pe plajă. Este distractiv și palpitant, dar și suficient de ușor și sigur pentru a putea încerca chiar și un începător. Deoarece chiar și copiii pot începe să învețe windsurfing, aceasta poate fi o activitate distractivă pentru întreaga familie.

Faceți un picnic pe plajă. Împachetați într-un coș tradițional de răchită alimentele preferate pentru picnic și bucurați-vă de plajă și cei dragi. Se recomandă ca în vremurile caniculare să consumați fructe proaspete, legume, să vă hidratați.

Închiriați un Jet Ski și bucurați-vă de o plimbare pe mare. Pentru cei care iubesc senzații tari de mare viteză și aventură, cu siguranță veți iubi Jet Ski-ul! Veți simți senzații tari și vă veți bucura de adrenalină.

Faceți yoga, jucați fotbal, volei, alergați în picioarele goale prin nisip, doar câteva dintre activitățile sportive pe care le puteți practica pe plajă. Cu siguranță practicarea sportului vă induce o stare de bine și relaxantă, cu atât mai mult cu cât îl practicați alături de cei dragi. Cu siguranță vă veți încărca cu energie pozitivă.

 

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.