Actrița Corina Dănilă celebrează la Focșani „Serbările Normalității”

0
346

corina_danila

Actrița Corina Dănilă, cunoscută și ca prezentatoare TV, va fi prezentă în week-end la Focșani cu ocazia Serbărilor Normalităţii inițiată de Agenţia pentru Egalitatea de Şanse între Femei şi Bărbaţi în cadrul Campaniei Naţionale: „Start – o viaţă de calitate în siguranţă!”.

În cadrul acestei campanii, organizatorii își propun să vorbească despre violența domestică, despre traficul de persoane ori egalitatea între sexe. în urma discuțiilor și punerii pe tapet a tuturor acestor probleme cu care societatea actuală se confruntă, organizatorii speră să găsească soluțiile potrivite pentru revenirea la normalitate în cel mai scurt timp posibil

Proiectul se desfăşoară în 56 de oraşe din ţară, în perioada octombrie – decembrie 2015şi va fi marcat printr-o serie de evenimente (momente dedicate celor mici, activităţi, dezbateri, concursuri, karaoke pentru toate vârstele şi concerte), reunite sub numele „Serbările Normalităţii”.

La Focșani, campania se va desfăşura pe 31 octombrie și 1 noiembrie. Pe 31 octombrie, de la ora 10:00, la Teatrul Municipal Mr. Gh. Pastia, va avea loc o dezbatere publică moderată de actrița Corina Dănilă. Următoarea zi, în parcarea Carrefour,de la ora 11:00, vor avea loc o serie de programe şi concursuri pentru copii, iar de la ora 18:00 cu un concert susţinut de artiști celebri

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.