UPDATE-FOTO-ACUM: Accident grav pe E85 | Trei persoane încarcerate

0
867

UPDATE2: Trei echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani au intervenit astăzi, 16 martie a.c., în jurul orei 13:15 , la un accident rutier produs pe DN2 E85, la ieşirea din Focşani spre Garoafa. În urma impactului dintre două autovehicule au rezultat trei victime încarcerate. Echipajul de descarcerare a acționat pentru extragerea victimelor. Toate victimele erau de sex feminin. Din nefericire una din victime prezenta leziuni incompatibile cu viaţa, fiind declarată decedată de echipajul SAJ aflat la faţa locului. Celelalte două victime, au fost preluate de ambulanţa SMURD şi de ambulanţa SAJ şi transportate la UPU Focşani. (ISU VRANCEA)

accident dn2 focsani1 - UPDATE-FOTO-ACUM: Accident grav pe E85 | Trei persoane încarcerate

accident dn2 focsani2 - UPDATE-FOTO-ACUM: Accident grav pe E85 | Trei persoane încarcerate

UPDATE: Una dintre persoanele încarcerate a fost declarată decedată. Leziunile suferite de aceasta au fost incompatibile cu viața. Este vorba despre o femeie de 60 de ani, din Mărășești. Alte două femei au fost descarcerate, preluate de ambulanțe și transportate la spital.

ȘTIREA INIȚIALĂ: Un accident grav de circulație, s-a produs pe șoseaua europeană 85, la ieșirea din Focșani către Garoafa. Din primele informații, o vidanjă a lovit în spate un autoturism Mercedes înmatriculat în Vrancea. În urma impactului extrem de violent, trei persoane au rămas încarcerate. Pompierii de la ISU Vrancea intervin la fața locului pentru scoaterea acestora dintre fiarele contorsionate. În urma loviturii, mașina a fost proiectată în afara părții carosabile. *Știre în curs de actualizare.

8D580B7C 9C49 4118 A9AD 48FEBBBBA38F - UPDATE-FOTO-ACUM: Accident grav pe E85 | Trei persoane încarcerate

Catalin-Toma-PNL-Vrancea
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here