ACUM: Alimentarea cu gaze oprită în centrul orașului | Un șofer a avariat o țeavă de gaze, pe strada Gh. Tătulescu

0
437

Distrigaz Sud Rețele aduce următoarele precizări cu privire la sistarea temporară a alimentării cu gaze naturale în localitatea Focșani, din județul Vrancea.

“În urma unui incident auto produs asupra rețelei de distribuție a gazelor naturale de către un terț în Strada Gheorghe Tătulescu, nr. 14, din localitatea Focșani, județul Vrancea, Distrigaz Sud Rețele a fost nevoită să sisteze alimentarea cu gaze naturale în data de 26 martie, începând cu ora 10:45, pe această stradă. În urma acestei situații s-a sistat alimentarea cu gaze naturale pentru circa 310 de clienți casnici și non-casnici.

Echipele companiei sunt în teren și fac demersurile necesare pentru a asigura remedierea avariei, astfel încât reluarea alimentării cu gaze naturale a clienților afectați să se facă în cursul zilei de astăzi, până în ora 20:00. După reluarea realimentării cu gaze naturale, în cazul în care clienţii simt miros de gaze, sunt rugați să aerisească imediat încăperea, să nu provoace scântei, să nu acționeze întrerupătoarele electrice, să nu folosească aparatele electrocasnice și, dacă este posibil, să închidă robinetul de alimentare cu gaze naturale. Reamintim cu această ocazie că societăţile care efectuează lucrări ce pot afecta rețeaua de distribuţie a gazelor naturale au obligația să solicite un aviz tehnic și consultanță tehnică operatorului de distribuție de gaze naturale, respectiv Distrigaz Sud Rețele. Ne cerem scuze pentru inconveniențele create clienților noștri și le mulțumim pentru înțelegere”, se arată într-un comunicat al Biroului de Presă Distrigaz Sud Rețele. (foto:arhiva)

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.