ACUM! Gospodărie în flăcări la Gura Caliței! O persoană a fost transportată la spital!

0
1951

UPDATE: Astăzi, în jurul orei 12:00 pompierii militari au fost solicitați pentru stingerea unui incendiu la o gospodărie din satul Rașca, Gura Calitei. Au intervenit 3 echipaje cu 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă și 1 ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani. În cooperare cu pompierii militari au acționat și pompierii voluntari din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Gura Caliței. Flăcările au cuprins o locuință în suprafață de aproximativ 100 mp și o anexă de circa 150 mp. Echipajul SMURD a preluat o persoană de sex feminin cu stare de lipotimie și a transportat-o la spital. În urma cu puțin timp incendiul a fost lichidat. Cauza probabilă: scurtcircuit electric. (ISU Vrancea)

Știrea inițială: În urmă cu câteva zeci de minute pompierii vrânceni au fost anunțați prin 112 de producerea unui incendiu la o gospodărie din comuna Gura Caliței. La fața locului s-au deplasat 3 echipaje din cadrul Detașamentului Focșani cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD. În acest moment forțele de intervenție au localizat incendiul și lucrează la lichidarea acestuia. Unei persoane i s-a făcut rău și a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale. Potrivit ISU Vrancea, flăcările au distrus 100 de metri pătrați din casă și încă 150 de metri pătrați anexe gospodărești. (Foto cu caracter informativ)

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.