UPDATE ! ACUM! Impact violent între două autoturisme pe raza comunei Movilița!

0
178

UPDATE 17.20: ISU Vrancea a furnizat ultimele amănunte cu privire la accidentul produs la Movilița: „Paramedicii din cadrul Stației de Pompieri Panciu au fost solicitați astăzi, în jurul orei 16:20, să intervină la un accident rutier produs în comuna Movilița, în care au fost implicate 3 autoturisme. În urma impactului dintre acestea, a rezultat o victimă conștientă, neîncarcerată. Victima de sex masculin, în vârstă de 28 de ani, prezenta traumatism toracic și acuza dureri cervicale. Pacientul a fost preluat și transportat cu ambulanța SMURD la U.P.U. Focșani”

UPDATE: Din primele informații primite de la ISU Vrancea, se pare că în accident au fost implicate 3 autoturisme. O persoană care acuza dureri la coloană a fost preluată de o ambulanță SMURD și transportată la UPU.

Știrea Inițială: În urmă cu puțin timp, două autovehicule s-au izbit violent pe drumul județean 205 H, pe raza comunei Movilița. Din primele informații există posibilitatea ca în urma accidentului să fie rănite mai multe persoane. Revenim cu detalii!

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here