ACUM: Încă două decese confirmate în Vrancea | Bilanțul persoanelor care au murit după ce au fost infectate cu COVID-19 a ajuns la 10

0
2785

Două noi decese au fost confirmate în Vrancea a unor persoane infectate cu noul coronavirus. Este vorba despre un bărbat de 77 de ani și o femeie în vârstă de 84 de ani. Bărbatul a fost internat în Spitalul Municipal de Urgență Adjud la Secția Boli Infecțioase în data de 14 aprilie, în aceeași zi în care a fost și testat. O zi mai târziu, bărbatul a decedat. Acesta era cunoscută cu afecțiuni cardiovasculare, diabet zahar și boală pulmonară cronică. În cazul femeii de 84 de ani, aceasta a ajuns la Spitalul Județean de Urgență Focșani în secția Chirurgie în data de 23 martie pentru escare neglijate și a intrat în contact cu un caz vonfirmat. Femeia a fost transfrată în Spital Adjud în dara de 11 aprilie cu suspiciunea de pneumonie acută interstitială cu COVID-19. În aceeași zi i-au fost recoltate probe pentru a vedea dacă are preznet virusul în organism, fapt care s-a confirmat două zile mai târziu. Femeia a murit vineri dimineață. Era cunoscută cu afecțiuni cardiovasculare, hiper tensiune arterială, boală cronică neurologică și boală pulmonară cronică.

Revelion 2023 SARA Events
Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.