UPDATE: Acum! Mașină răsturnată la Odobești!

0
1057

Update: Potrivit informațiilor IPJ VRancea, de vină ar fi un șofer în vârstă de 53 de ani care nu a acordat prioritate celuilalt participant la trafic. „Un conducător auto în vârstă de 53 de ani nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism condus de un bărbat de 54 de ani. Ambii șoferi au fost testati cu alcoolscopul însă rezultatele au fost negative”, se arată într-un comunicat al IPJ Vrancea. Din fericire accidentul nu s-a soldat cu victime, ambii șoferi refuzând transportul la spital.

Știrea inițială: Două mașini s-au ciocnit în urmă cu câteva minute în Cartierul Sturza din Odobești. În urma impactului, unul dintre autoturisme s-a răsturnat. Din câte spun cei care locuiesc acolo, astfel de accidente se petrec destul de des din simplul motiv că nu au fost încă instalate semne de circulație. Pentru că drumurile nu sunt semnalizate corespunzător, fiecare dintre conducătorii auto care traversează zona cred că au prioritate și, astfel, producerea accidentelor este destul de mare. Din câte se pare, accidentul de astăzi s-a produs exact din acest motiv: neacordarea de prioritate! Dar cum să acorzi prioritate dacă nu există niciun fel de semn? Singura regula care se aplică în cartier rămâne deocamdată prioritatea de dreapta.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.