UPDATE-ACUM: Microbuz plin cu elevi sportivi implicat într-un accident pe DN2D (FOTO)

0
426

UPDATE 2: Conform informațiilor primite de la polițiști, tinerii erau din județul Buzău și se deplasau spre casă după un cantonament la Miercurea Ciuc. Cei 15 copii care se aflau în microbuz au fost preluați de un alt mijloc de transport și transportați la sediul primăriei din Tulnici.

UPDATE: Forțe și mijloace din cadrul ISU Vrancea și ISU Covasna cu un efectiv de șapte echipaje intervin în comuna Tulnici, unde un microbuz a ieșit în afara părții carosabile pe DN2 D, între localitățile Ojdula/CV și Tulnoci/VN. În microbuz se aflau 15 copii (vârste cuprinse între 16-17 ani). Din primele informații nu sunt persoane încarcerate sau rănite. Forțele de intervenție vor acționa pentru scoaterea microbuzului din zăpadă. Copiii au fost preluați cu însoțitorii de un microbuz din comuna Tulnici și adăpostiți la o pensiune din zonă. (comunicat ISU Vrancea)

Știrea inițială: Un microbuz în care se aflau mai mulți elevi sportivi cu vârste între 16 și 18 ani a fost implicat într-un accident rutier pe DN2D, la ieșirea din comuna Tulnici, în apropiere de Centrul de Agrement Gălăciuc. Din informațiile noastre, șoferul microbuzului a pierdut controlul volanului și a a ieșit în afara părții carosabile. Se pare că în urma evenimentului rutier nu sunt victime. Cel mai probabil, accidentul s-a produs pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum. În zona de munte a județului Vrancea, ninge de câteva ore bune. VOM REVENI CU DETALII! (foto: arhivă)

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.