UPDATE-ACUM: Pieton lovit grav de o autoutilitară, pe șoseaua de centură

0
300

UPDATE 2: Bărbatul lovit grav, luni seara, pe șoseaua de centură, are aproximativ 70 de ani. Conform polițiștilor, acesta a traversat neregulamentar drumul european și a fost acroșat cu partea dreaptă față de o autoutilitară, care circula pe direcția Focșani – Adjud. În urma impactului a rezultat rănirea gravă a pietonului, care a fost transportat la spital, în vederea primirii îngrijirilor medicale necesare.

UPDATE: Conform datelor furnizate de polițiști, vinovat de producerea accidentului ar fi pietonul care ar fi traversat strada prin loc nepermis, fără să se asigure.

Accident grav pe șoseaua de centură a municipiului Focșani. Un bărbat a fost lovit grav de o autoutilitară Iveco înmatriculată în Polonia. Mașina circula pe sensul de mers București-Bacău, moment în care a acroșat pietonul. Totul s-a întâmplat în dreptul societății Fan Courier. În urma impactului, bărbatul a fost aruncat câțiva metri în afara părții carosabile. O ambulanță a sosit la fața locului și l-au preluat pe bărbat în stare gravă și l-a transportat la Spitalul din Focșani. Martorii de la fața locului spun că cel lovit ar fi paznic la o societate din apropiere. VOM REVENI CU DETALII!

accident mortal centura focsani 2 - UPDATE-ACUM: Pieton lovit grav de o autoutilitară, pe șoseaua de centură

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here