ACUM: Situația intervențiilor de noaptea trecută | Drumuri închise, copaci căzuți, acoperișe smulse de vânt

0
357

Ca urmare a fenomenelor meteorologice produse 06 februarie, în intervalul orar 01:00 – 09.00, la nivelul județului Vrancea au fost înregistrate mai multe evenimente la care cetățenii au solicitat sprijinul autorităților locale și județene.
Ora 01:45 – intervenţie degajare elemente de acoperiş pe str. Bucegi din municipiul Focşani. A intervenit un echipaj din cadrul Detaşamentului de Pompieri Focşani.
Ora 01:52 – intervenţie degajare copac de pe carosabil pe str. George Coșbuc din municipiul Focșani. A intervenit un echipaj din cadrul Detaşamentului de Pompieri Focşani.
Ora 05:23 – intervenţie degajare elemente din acoperiș, pe strada Culturii din municipiul Focșani. A intervenit un echipaj din cadrul Detaşamentului de Pompieri Focşani.
Ora 07:25Microbuz, cu 9 pasageri, ieșit în afara părții carosabile pe DN23 A, spre Mândrești. Persoanele nu au necesitat asistență medicală. A intervenit Detașamentul de Pompieri Focșani cu trei echipaje, modul SMURD și autospeciala de stingere cu apă și spumă.
Ora 08:25 – intervenţie degajare elemente de acoperiş pe str. Aleea Echităţii din municipiul Focşani. A intervenit un echipaj din cadrul Detaşamentului de Pompieri Focşani.
Ora 08:55 – intervenţie degajare elemente de acoperiş pe str. Cuza Vodă din municipiul Focşani. A intervenit un echipaj din cadrul Detaşamentului de Pompieri Focşani.
Situaţia drumurilor în judeţ: s-a deschis DN2-E85, până la Buzău, DN 23B Măicăneşti – Ciorăşti și șoseaua care face legătura cu județul Brăila (DN 23)

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.