ACUM: Sorina Pintea reținută de DNA | Fostul ministru al Sănătății ar fi luat mită 120.000 de euro

0
601
Conform publicațiilor centrale, procurorii DNA au descins în cursul zilei de vineri în biroul Sorinei Pintea, de la Spitalul Judeţean Baia Mare. Fostul ministru al Sănătăţii ar fi fost prinsă în flagrant, procurorii pregătind ordonanţa de reţinere.

Potrivit unor surse judiciare, reţinerea Sorinei Pintea ar fi fost făcută în urma unui flagrant al DNA central, în jurul orei 15.00. Fostul ministru ar fi condiţionat achiziţia de echipamente împotriva coronavirusului de primirea unei sume 120.000 de euro. Procurorii DNA desfăşoară percheziţii în biroul Sorinei Pintea de la Spitalul Judeţean Baia Mare. La ora transmiterii acestei ştiri, procurorii DNA se află încă în biroul Sorinei Pintea. Aceasta ar urma să fie dusă la DNA Bucureşti, după care să fie prezentată instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Sorina Pintea a fost aleasă senator în 2016, din partea PSD. În data de 4 februarie 2017 și-a anunțat demisia din funcția de senator, alegând să rămână în funcția de manager al Spitalului Județean de Urgență „Dr. Constantin Opriș” Baia Mare. A fost ministru al Sănătății din data de 29 ianuarie 2018, în Guvernul Dăncilă.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here