UPDATE-ACUM: Spargere de proporții la o casă de amanet din Focșani Mall! Au furat seiful cu totul!

0
5015

UPDATE: IPJ Vrancea confirmă jaful din interiorul Focșani Mall. “La data de 3 februarie a.c., ora 09:45, polițiștii din cadrul Politiei municipiului Focșani au fost sesizați direct de administratorul unei societăți, cu privire la faptul ca in noaptea de 02/03 februarie, persoane necunoscute ar fi patruns prin efracție în incinta unui punct de lucru dintr-un complex comercial din municipiul Focsani, de unde ar fi sustras sume de bani si bunuri. În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetarile sunt continuate în vederea identificării autorilor și a tragerii la răspundere penală a acestora”, au transmis polițiștii .

ȘTIREA INIȚIALĂ: Lovitură de proporții dată azi noapte la Focșani Mall. Ținta hoților a fost o casă de amanet care își desfășoară activitatea în Focșani Mall, în zona caselor de marcat. Potrivit unor surse, hoții au tăiat tavanul și au intrat în casa de amanet, de unde au furat seiful cu totul. Nu se știe la acest moment ce valori se aflau în seif, câți hoți au acționat și cum a fost ridicat seiful prin tavanul spart. Anchetatorii sunt la această oră la fața locului. Poliția nu a dat până la această oră nici o informație cu privire la spargerea care a fost dată, cel mai probabil, azi-noapte. VOM REVENI CU DETALII!

Revelion 2023 SARA Events
Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.