ACUM: Vrâncean reținut pentru trafic de droguri

0
151

Un vrâncean de 32 de ani a fost reținut ieri pentru 24 de ore, iar astăzi va fi prezentat Tribunalului Vrancea cu propunere de arestare preventivă, fiind acuzat că și-au fi încropit o „mică afacere” din vânzarea de droguri.  Ieri, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Vrancea și procurori DIICOT – BT Vrancea au efectuat 4 percheziții domiciliare în Focșani, activitățile fiind desfășurate în cadrul acestui dosar penal, unde focșăneanul este acuzat de trafic și consum ilicit de droguri și substanțe susceptibile de a avea efect psihoactiv.

Până acum, anchetatorii știu că acesta s-ar fi aprovizionat cu droguri de risc și substanțe susceptibile de a avea efect psihoactiv, de la diferite persoane din județul Galați, pe care ulterior le-ar fi vândut.

În urma perchezițiilor, polițiștii au descoperit într-un imobil din localitate, aproximativ 100 de grame de substanțe etnobotanice, un mini-cântar electronic, un grinder și 1.000 de lei. Bunurile au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

Au fost puse în aplicare 4 mandate de aducere, persoanele depistate fiind conduse la sediul DIICOT – Biroul Teritorial Vrancea, la audieri. Cercetările continuă, în vederea documentării întregii activități infracționale a tânărului și a luării măsurilor legale ce se impun”, se arată într-un comunicat.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.