ADJUD: sistemul de supraveghere video al primăriei îi surprinde „în flagrant” pe cei care aruncă gunoaie pe domeniul public!

0
177

Cu ajutorul unui sistem modern de supraveghere video, Primăria Adjud îi depistează mult mai ușor pe cei care aruncă deșeuri pe domeniul public. Chiar zilele trecute doi indivizi au fost „imortalizați pe peliculă” în timp ce descărcau gunoaie (ambalaje, carton, peturi) la marginea localității Adjudu Vechi, foarte aproape de albia răului Siret. Bărbatul a fost sancționat de municipalitate și obligat să ridice deșeurile de unde le-a abandonat. De asemenea, Primăria Adjud îi avertizează pe „amatorii” de acest gen că este cu „ochii” pe ei! „Vă informăm că zonele care sunt cunoscute ca locuri în care se depozitează ilegal gunoaie sunt supravegheate video! Adjudul este casa noastră, a tuturor, iar cei care sunt certați cu buna cuviință vor fi trași la răspundere!”, este mesajul municipalității adjudene.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.