Adjudenii invitați la film în Piațeta ”Ion Dichiseanu” din localitate

0
41
„Caravana filmului românesc” revine în Piațeta ”Ion Dichiseanu” din Adjud, cu trei filme pentru toate vârstele:
Joi, 26 august, ora 20:30 – ”VERONICA” (de familie/muzical)
– Vineri, 27 august, ora 20:30 – ”TICĂLOȘII” (dramă)
– Sâmbătă, 28 august, ora 20:30 – ”CONCERTUL” (comedie/dramă)
”VERONICA”, o fetiță zvăpăiată, primește de la Zâna cea Bună o trăistuță fermecată cu o singură condiție: să fie cuminte, bună și prietenoasă cu toți cei din jurul ei! Însă Veronica nu-și respectă promisiunea, pierde trăistuța și, plină de regret, Veronica pleacă în căutarea ei începând o călătorie în lumea basmelor. Veronica va întâlni răutate, șiretenie și minciună, dar va învăța și ce înseamnă prietenia adevărată, bunătatea, altruismul și curajul. Un film pentru copii mici și mari! Regia: Elisabeta Bostan / Scenariul: Vasilica Istrate, Elisabeta Bostan / Cu: Dem Rădulescu, Margareta Pâslaru, Lulu Mihăescu, Vasilica Tastaman, Angela Moldovan, George Mihăiță.
TICĂLOŞII este un film transparent despre afacerile, escrocheriile politice şi aranjamentele primilor ani postrevoluționari din România. Acțiunea filmului se petrece într-o lume în care banul hotărăște și „stă la temelia fiecărui destin”. Scenariul şi regia: Șerban Marinescu / Cu: Gheorghe Dinică, Răzvan Vasilescu, Mircea Diaconu, Ștefan Iordache, Horațiu Mălăele, Mircea Albulescu, Dorel Vișan.
CONCERTUL este o comedie fină, semnată de Radu Mihăileanu, francez de origine română. Filmul este o coproducție internațională în care Andrei Filipov, fost dirijor al orchestrei renumitului Teatru Balșoi din Moscova, care a fost înlăturat din funcție pe vremea lui Brejnev și ajuns om de serviciu, interceptează un fax trimis de Théâtre du Chatelet din Paris. Se hotărăște să-și reunească prietenii, foști muzicieni, și să se substituie veritabilei orchestre a teatrului Balșoi pentru o reprezentație excepțională la Paris. Filmul „Concertul” a primit numeroase premii și nominalizari la prestigioase festivaluri internaționale de film, precum European Film Academy Award sau Premiile César. Regia: Radu Mihăileanu / Cu: Aleksey Guskov, Mélanie Laurent, Dmitri Nazarov, François Berléand, Vlad Ivanov, Miou-Miou, Valentin Teodosiu La toate proiecțiile din cadrul „Caravanei filmului românesc” accesul publicului este liber, în limita locurilor disponibile. Desfășurarea evenimentului implică respectarea tuturor măsurilor de siguranță pentru prevenirea contaminării cu noul coronavirus. (sursa: Primăria Adjud)
Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.