Adjudul are nevoie de modernizarea pieței și a oborului

0
51

Adjudul este un important centru comercial pentru locuitorii din zona de nord a județului, iar în fiecare zi de vineri aici are loc un târg la care vin foarte mulți comercianți și cumpărători. Cu toate acestea, autoritățile nu au făcut niciun fel de investiții la piață și obor, deși exista posibilitatea atragerii de fonduri europene sau de la bugetul de stat.

Piața din municipiu trebuie complet refăcută sau reabilitată, deoarece comercianții au nevoie de îmbunătățirea condițiilor în care își comercializează marfa. Oborul este doar o zonă fără niciun fel de facilități, în care singura investiție făcută de autorități a fost iluminatul. Primăria Adjud ar fi trebuit să modernizeze aceste obiective, care sunt printre prioritățile PNL atunci când vom ajunge la conducerea administrației locale. De asemenea, este nevoie de o regândire a accesului în piață și în obor, pentru că dacă se întâmplă ceva, aici nu poate  nu poate intra nicio o mașină pentru situații de urgență, cum ar fi de ambulanță sau pompieri”, a declarat Florin Nechifor, președintele PNL Adjud. (Material comandat de PNL. Realizat de Media Vemo. Cod mandatar financiar: 41190007)

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.