Administrația liberală din Adjud s-a pus pe treabă! Florin Nechifor: „E timpul să reclădim orașul!”

0
1549

Pe data de 23 octombrie 2020, Florin Nechifor depunea jurământul de primar al municipiului Adjud, devenind unul dintre cei mai tineri primari din Vrancea. A fost o performanță pe care aproape nimeni nu a putut s-o bănuiască întrucât contacandidatul său, Constantin Armencea avea, deja, câteva mandate la cârma localității. Iată, însă, că cetățenii orașului au retras încrederea candidatului social-democrat și i-au dat girul tânărului liberal. Începând chiar de a doua zi, Florin Nechifor și-a luat rolul în serios și a demarat proiectele pe care le-a promis cetățenilor că le va aduce la îndeplinire pe parcursul mandatului său. Alături de el s-a aflat încă din primul moment ministrul Lucrărilor Publice, Ion Ștefan, candidat al PNL Vrancea la Camera Deputaților.

Mulțumindu-le reprezentaților autorităților centrale și județene pentru sprijinirea investițiilor din Adjud, am salutat interesul acestora de modernizare a municipiului nostru și am primit asigurări că vom obține finanțare pentru șase proiecte majore de investiții. Guvernul PNL sprijină administrațiile locale care vor cu adevărat dezvoltare prin investiții și fonduri europene. E timpul să reclădim orașul prin fructificarea tuturor posibilităților pe care le avem, prin investiții în dezvoltarea acestuia care să crească nivelul de trai al tuturor cetățenilor”, a spus primarul liberal al municipiului Adjud, Florin Nechifor. Printre obiectivele aflate în atenția imediată a admnistrației de la Adjud se numără construirea unei săli de sport la Colegiul Național „Emil Botta”, extinderea și modernizarea spitalului, reabilitarea și modernizarea sediului primăriei, extinderea rețelelor de alimentare cu apă și canalizare în Șișcani, reabilitarea infrastructurii stradale și construirea de noi locuințe pentru tineri. De altfel, primarul municipiului Adjud a avut mai multe întâlniri cu ministrul Lucrărilor Publice, Ion Ștefan, și șeful cancelariei premierului, Ionel Dancă, ambii candidați pe lista PNL Vrancea pentru Camera Deputaților, aceștia asigurându-l de tot sprijinul pentru derularea unor proiecte de maximă importanță pentru oraș, cum ar fi, de exemplu, reabilitarea și modernizarea mai multor clădiri aparținând instituțiilor de învățământ din localitatea. Am mai putea aminti aici și de cel privind îmbunătățirea calității vieții populației, proiect în valoare de 22.885.393 de lei, adică 4,7 milioane de euro.

Vor veni peste 2 miliarde de euro în Vrancea pentru investiții. Vorbim despre continuarea lucrărilor la Canalul Siret-Bărăgan, Autostrada 7, care trece prin Vrancea, Spitalul Județean, pe care îl vom introduce în Planul de Reziliență și, tot aici, va intra și drumul expres Focșani-Brăila. Acestea sunt proiecte concrete. Vor fi lucruri realizate, nu doar vorbite și promise. De altfel, Guvernul liberal a demonstrat, în numai un an de zile de mandat, că este capabil să deblocheze proiecte necesare românilor, dar pe care PSD le-a ținut la sertar”, a declarat ministrul Lucrărilor Publice, Ion Ștefan, candidatul PNL Vrancea la Camera Deputaților. (Material realizat de SC Media Factory Concept SRL, la comanda PNL Vrancea. Cod mandatar financiar: 11200025)

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.