Adolescent de 17 ani din Adjud, la spital cu arsură oculară după ce o fată de 14 ani i-a pulverizat în față spray lacrimogen 

0
227

spray-lacrimogen

Un adolescent de 17 ani din Adjud a fost adus marți noapte la Spitalul Municipal din localitate, acuzând probleme în zona ochilor. Tânărul le-a spus medicilor că nu mai vede iar ochii îl ustură foarte tare, iar după ce a fost întrebat ce a pățit, el a mărturisit că a căzut victimă unei fete din grupul său, care i-ar fi pulverizat din greșeală, direct în față, un spray lacrimogen.

La data 05.05.2015, orele 22.00, poliţiştii adjudeni au fost sesizaţi telefonic de către lucrători din cadrul Spitalului mun. Adjud cu privire la faptul că la camera de gardă a spitalului s-a prezentat un băiat, în vârstă de 17 ani, din localitate, care a fost diagnosticat cu arsură oculară cu spray lacrimogen. În urma verificărilor efectuate de către poliţişti s-a stabilit faptul că în ziua de 05.05.2015, în jurul orelor 15.00, băiatul se juca pe stradă cu mai multi copii iar la un moment dat una dintre fetele din grup, în vârstă de 14 ani, a folosit un spray lacrimogen, pe care l-ar fi îndreptat din greşeală asupra acestuia. În cauză se efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a modului de producere a evenimentului”, precizează miercuri polițiștii din cadrul IPJ Vrancea.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.