Adolescent de 17 ani din Golești a furat cheile de la mașina tatălui său și a pornit la drum. Aflați aici deznodământul!

0
203

politia-romana

A furat cheile de la autoturismul tatălui său și a pornit la drum, nu a oprit la semnalul polițiștilor care l-au surprins în trafic, în final, oprindu-se cu mașina într-un gard și un pom. Este pățania unui tânăr de 17 ani din comuna Golești, surprins miercuri noapte circulând pe strada Pioneri din localitate, la volanul unei mașini, deși nu avea acest drept.

În urma primelor verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că minorul a luat cheile din geaca tatălui său, fără ştirea acestuia şi nu a oprit la efectuarea semnalului regulamentar al poliţiştilor, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a părăsit partea carosabilă şi a intrat cu autoturismul între un gard şi un pom, rezultând doar pagube materiale.

Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactiate a modului de producere a evenimentului.

Revelion 2023 SARA Events
Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.