Adolescenta din Adjud, electrocutată în gara Adjud, A MURIT

1
462

tren-gara-selfie

Adolescenta de 16 ani din Adjud, care urcat pe un vagon pentru a-și face selfie și s-a electrocutat, a murit. Fata a fost internată la Spitalul Grigore Alexandrescu din București iar medicii au confirmat că din cauza rănilor suferite, tânăra a pierdut lupta cu viața. Ea a fost transportată de urgență cu un elicopter SMURD la spitalul din capitală, la sfârșitul lunii iulie, cu arsuri grave pe circa 80-90 la sută din suprafața corpului. Încă de la internare, medicii au fost rezervați în privința șanselor de supraviețuire.

Reamintim că pe data de 27 iulie o adolescentă de 16 ani, din Adjud, a fost grav rănită după ce s-a urcat pe un vagon de tren pentru a-și face o poză cu telefonul mobil. Tânăra s-a apropiat prea mult de linia de înaltă tensiune, s-a creat un arc electric, moment în care ea a fost electrocutată. Potrivit anchetatorilor, adolescenta de 16 ani ar fi mers împreună cu două prietene în triajul Stației CFR Adjud, într-o zonă în care sunt mai multe vagoane în conservare. Fata s-a urcat pe un vagon, cel mai probabil cu intenția de a face un „selfie“. Fata s-a electrocutat suferind arsuri pe majoritatea corpului, un bărbat din zonă care a observat ce s-a întâmplat fiind cel care a sunat la 112 pentru a cere ajutor.

Adolescenta a fost dusă la Focșani de unde a fost preluată de un elicopter SMURD și transportată la Spitalul de Arși din București, având arsuri, potrivit medicilor, pe circa 90 la sută din suprafața corpului.

Cercetările sunt continuate de polițiștii de la Transporturi Feroviare  Adjud care vor trebui să stabilească cu exactitate cum s-a produs evenimentul și cum au ajuns fetele în zona respectivă.

Loading...

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.