Adolescenţii fugari din centrul de la Odobeşti au fost găsiţi la Slobozia Ciorăşti

0
323

Adolescenţii fugiţi de la Centrul de Plasament din Odobeşti au fost găsiţi. Cei doi adolescenţi, o fată de 14 ani şi un băiat de 15 ani, au fost descoperiţi la Slobozia Ciorăşti. O echipă de poliţişti se deplasează joi spre această localitate pentru a-I prelua pe copii şi a-I duce din nou în centrul din care au evadat zilele trecute.

Conducerea DGASPC Vrancea urmează să discute cu cei doi tineri pentru a afla motivele care i-au împins pe adolescenţi să fugă din centrul de plasament în care erau internaţi.

Reamintim, cei doi adolescenţi au fost daţi dispăruţi la începutul săptămânii, după ce au fugit din centrul de la Odobeşti, aflat în subordinea DGASPC Vrancea. Cel mai probabil, cei doi tineri au plecat pentru a-şi putea trăi povestea de dragoste. Ei au fost daţi în urmărire naţională, fiind descoperiţi pe raza judeţului Vrancea, la Slobozia Ciorăşti.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.