Adolescenții sunt invitați de CJ Vrancea să se înscrie la Clubul de Public Speaking

0
143
Consiliul Județean Vrancea, prin Biblioteca Județeană „Duiliu Zamfirescu” Vrancea organizează Club de Public Speaking pentru adolescenți, începând cu 13 martie 2023, de la ora 14.30. Pe parcursul proiectului dedicat tinerilor vrânceni, inițiatorii, în parteneriat cu reprezentanții societății civile locale își doresc să pună baza dezvoltării aptitudinilor de bază ale discursului public prin organizarea logică a ideilor, adaptarea mesajului la public, povestirea cu impact maxim a unei întâmplări, dar și adaptarea la feedbackul oferit de ascultător. Odată cu aceste abilități va fi dezvoltată și încrederea de sine, prin conștientizarea și gestionarea corectă a emoțiilor, capacitatea de a lucra individual și în grup, precum și dezvoltarea gândirii critice.
Clubul de Public Speaking va fi structurat în 10 ședințe a câte două ore, fiecare întâlnire având o tematică aparte: etica discursului, ascultarea și gândirea critică, pregătirea și elaborarea discursului, alegerea temei adecvate și adaptarea la public.
„Consiliul Județean Vrancea, prin Biblioteca Județeană „Duiliu Zamfirescu”, organizează Curs de Public Speaking pentru adolescenți, începând de luni, 13 martie 2023.  Pe parcursul proiectului dedicat tinerilor vrânceni, ne propunem, în parteneriat cu reprezentanții societății civile locale să dezvoltăm câteva aptitudini de bază ale discursului public:
– Organizarea logică a ideilor
– Adaptarea mesajului la public
– Povestirea cu impact maxim a unei întâmplări
– Adaptarea la feedbackul oferit de ascultător
– Încadrarea în limita de timp și structura adecvată
Persoanele interesate să se înscrie la acest curs sunt așteptate la sediul Bibliotecii Județene Vrancea din strada Maior Gheorghe Sava nr. 4 sau pot suna la telefon 0237.231.161, contact bibliotecar Diana Rădună. Grupa de 12 participanți se va forma în ordinea înscrierii şi în limita locurilor disponibile”, a transmis Consiliul Județean Vrancea.
Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.